На крок ближче до України

Опубликовано moderator - Aug 30

“Україна — понад усе!”, а Путін, такі х...ло

І нехай пригорає у поціновувачів “руського миру” в одному місці. Бійці нацгвардії, з підрозділу “Донбас”, що очолювали ходу на День незалежності України, не лишились осторонь і підтримали український тренд — “Слава України — Героям слава, Україна — понад усе! Путін — х...ло”

Хода, як її назвали — “Миру”, стартувала о 9.30 від кінотеатра Супутник. Це була святкова, урочиста атмосфера. Одразу після бійців Нацгвардії дітлахи несли величезний прапор України, далі йшли вихованці спортивних секцій та мешканці й гості Костянтиівки.

Хода пройшла до ПКтД, де відбулась офіційна частина заходу з промовою міського голови О.А. Азарова та депутата ВР від ОПЗЖ по нашому виборчому округу В.С. Гнатенка.

Офіційні особи вручили грамоти та подарунки активістам та керівникам громадських організацій. Зокрема, не знаю з якого переляку, була вручена грамота якомусь ветерану якоїсь ветеранської організації, який у буремному 2014 році, коли російські терористи та інші колаборанти захоплювали поліцію та міськвиконком, разом із Пасічною та іншими особами щось віщав у мегафон з ганку міськвиконкому.

Крім того, не зрозуміло, з якого переляку два дорослих дядьки затесалися серед дітлахів нести прапор. Воно, звісно, зрозуміло — треба попіаритись собі та попіарити партію ОПЗЖ, але в цивілізованих країнах так не роблять.

В офіційній промові міського голови не пролунало те, що це свято — День саме відновлення (!) незалежності; О. Азаров побажав миру, але не побажав перемоги, без якої миру не може бути. І ще - ані міський голова, ані Гнатенко, жодного слова не сказали про російську агресію проти України, жодного слова не сказали про війну та слів подяки воякам ЗСУ та добровольцям і волонтерам — саме завдяки кому і є наразі можливість проводити святкові заходи.

Родзинкою ж західу став гімн України, який виконали наживо тріо — віце-сержант, студент Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут, вихованець костянтинівського ПКтД Захар Бойко, керівник музичної частини Дмитро Рудик та керівник студії сольного співу Ірина Пилипенко. І це було круто! Також яскраво виступили дівчата з колективу танцю Барбаріс.

Тож, все буде Україна!

Михайло Разпутько.

https://konstantinovka.news/news/2021/08/na-krok-blizhche-do-ukraini