Костянтинівська “Свобода” на акції біля офісу Президента

Опубликовано moderator - Sep 09

28 серпня 2021 року у Києві відбулась антикапітулянтська акція, яку ініціювало ВО"Свобода". Але прикро, що заклики до об'єднання всіх націонал- патріотичних сил так і лишаються на рівні декларацій (благими намірами, якими вимощена дорога до пекла). І історія, яка повторюється зараз, вже була 100 років тому, коли була знищена УНР. Чи гетьманські амбіції понад усе? Тим більше,що акція співпала з річницею Іловайської трагедії, яку я бачив власними очима. А Московія вже відкритим текстом заявляє, що її мета - повне знищення української державності. Так скільки пижитися будемо?

Про саму акцію хочеться сказати окремо. Багаточисельна хода, у якій взяли участь свободівські організації з усієї України, пройшла маршем від Майдану Незалежності до офісу Президента, де і відбувся мітинг. Вимоги до гаранта озвучив наш лідер Олег Тягнибок. Привітавши всіх присутніх з 30-ти річчям з дня заснування "Свободи", він озвучив вимоги українського народу до Президента Зеленського напередодні його візиту до США і зустрічі з Джо Байденом. Вимоги прості та зрозумілі - відстоювати національні інтереси держави, бо останнім часом лідери Франції та Німеччини роблять Україну розмінною монетою у перемовинах з окупантом, якому глибоко начхати на усі міжнародні норми та закони... Також багато було сказано про будапештській меморандум, який треба відновити.

А доки обстріли окупантів відбуваються кожного дня (Авдіївка - найсвіжіший приклад). А саме найголовніше - НІХТО ЗА НАС І ЗАМІСТЬ НАС ВОЮВАТИ НЕ БУДЕ. І допомагають тим, хто дійсно щось реально робить, нас поки що, на жаль, це не стосується. Є у нас тільки одне - незламний національний дух та віра у перемогу. І надія на те, що у націонал-патріотів вистачить здорового глузду відкинути амбіції і об'єднатись, щоб не втратити державу, як 100 років тому.

Слава незалежній Україні!
Героям - тричі СЛАВА!!
Слава нескореній нації!
Смерть ворогам України!
Україна - понад усе!

І.Резенко (Ковбой), член ВО “Свобода”, учасник руху за Незалежність з 1988 року, учасник сучасної війни з Росією.