У 1943 звільнили Донбас від фашистів, звільнимо й від рашистів!

Опубликовано moderator - Sep 13

Росія зробила свою справу — тепер всі свята, присвячені другій світовій війні, сприймаються з її поганим присмаком. 9 травня, 6 вересня — завжди говорили “Ні війні!”, та ось Росія сказала “Так!”. І ніякі Пасічні (КПУ), ніякі Королевські (ПР-ОПЗЖ), партії яких привели сюди цю війну, тому заборонені, не мають більше морального права й заїкатися про пам’ять наших отців та дідів. Але вони продовжують приїжджали та “водити хороводи”. 

Королевська була чомусь ДО Дня визволення міста від фашистів, та разом з керівництвом міста та ОПЗЖ помолилися в УПЦ МП та поклала квіти на меморіалі біля колишньої 7-ї школи. А Пасічна “засвітилася” вже на 6 вересня на головному заході міста.

Цікаве, що влада вирішила проводити пам’ятний мітинг не там, де завжди до них проводили (біля 7-ї школи), а біля будівлі колишньої райради (навпроти Палацу культури та дозвілля). 

Зазначимо, що пам'ятники відрізняються тим, що перший стоїть на могилі тих, хто загинув, коли звільняв Костянтинівку, а другий — стела, на якій відзначені всі військові частини, що його звільняли. Може О.Азаров та його команда вирішили зробити такі заходи поперемінні: 9 травня біля 7-ї школи, 6 вересня — біля райради. Що зрозуміло. 

Навпроти Палацу влада провела мітинг, в якому взяли участь представники ГО "Костянтинівський Центр Учасників Бойових Дій та Волонтерів АТО" разом з ГО "Гайдамацький Простір". Що вже стало традицією - голова ГО "Костянтинівський Центр

Учасників Бойових Дій та Волонтерів АТО" Олександр Ткач виступив з привітальним словом та зачитав декілька своїх віршів, присвячених великій перемозі та любові до рідної батьківщини.

Але не забули містяни й могили наших воїнів, що загибли під час звільнення міста від фашистів біля колишньої 7-ї школи.

Викладачі та студенти Костянтинівського індустріального технікуму поклонилися бійцям, які тут поховані, провели хвилину мовчання та поклали квіти. Також тут провели пам’ятний захід колектив Служби Єдиного Замовника.  

ФАШИЗМ НЕ ПРОЙШОВ І РАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕ!!!

Слава Україні та її героям!!!

Cоб.кор.

Фото та відео дивіться https://konstantinovka.news/news/2021/09/u-1943-zvilnili-vid-fashistiv-zvilnemo-y-vid-rashistiv