Поети поряд з нами

Опубликовано moderator - Nov 05

У Новодмитрівському ліцеї у рамках Всеукраїнського місячника бібліотек був проведений онлайн круглий стіл «Мій край – моя історія жива» про славетних земляків.

Учні 9-Б класу підготували і провели відеозустріч, на якій розглянули необхідність вивчати їх творче надбання.

На онлайн зустрічі школярі познайомилися з життям та творчістю видатних поетів і письменників Донецького краю. Учні декламували вірші, висловлювали своє захоплення майстерністю митців слова. Вони навіть не здогадувалися, що славетні поети-земляки живуть поряд з ними, що зустрічаючись на вулицях, не знають, що поряд творчі люди.

Таким відкриттям став для здобувачів освіти Володимир Миколайович Кіріченко. На перший погляд звичайна людина, а насправді великий майстер слова. Його збірка віршів не залишила нікого байдужим. Лірика захопила юні серця, надихнула когось спробувати свій талант у написанні поетичних творів.

Такі онлайн зустрічі дають можливість вивчати рідний край, збагачувати себе знаннями, а головне любити свою маленьку батьківщину та Україну.

Школярі поставили собі мету – обов’язково запросити Володимира Миколайовича на наступну зустріч, щоб почути вірші з вуст самого поета.

То нехай же частіше звучить мелодія віршів, яка виховує справжній патріотів.

Інформація Новодмитрівського ліцею.