Мешканцям громади "доступ до тіла" місцевої влади знов обмежено

Опубликовано moderator - Feb 14

На офіційному сайті Костянтинівської міської ради нещодавно було опубліковано розпорядження міського голови про запровадження карантинних заходів у приміщенні міськради у зв'язку з поширенням випадків захворювань на COVID-19.

Згідно документу, з 3-го лютого, тимчасово - до особливого розпорядження, у приміщеннях міської ради запроваджуються обмежувальні протиепідемічні заходи.

Зокрема, з четверга доступ до приміщень міськради відвідувачів максимально обмежили. Звісно, окрім депутатів, членів виконкому, працівників служб, відділів та управлінь, комунальних підприємств, установ та закладів. Вхід можливий тільки при наявності ковід-сертифікату.

В приміщенні нашої міської ради працівникам виконавчих органів суворо наказано переміщатися тільки з дотриманням маскового режиму.

Керівники структурних підрозділів повинні здійснювати особистий контроль за
дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19...” (зі змінами), та відправляти на лікування працівників із першими ознаками захворювання на грип та ГРВІ.

Прийом документів від відвідувачів здійснюється в кабінеті 115.

Відділу з надання адміністративних послуг при проведенні прийому необхідно обов'язково забезпечити виконання протиепідемічних заходів.

Подбати, щоб у відділі одночасно перебувало не більше людей, ніж існує кількість робочих місць для обслуговування. Забезпечити позачергове обслуговування громадян літнього віку, вагітних жінок та громадян з дітьми.

В.Данько