Костянтинівська тергромада віднайшла свій унікальний логотип

Опубликовано moderator - Jan 21

10 січня  комісія міськради по проведенню конкурсу  “Логотип Костянтинівської міської територіальної громади” визначила переможця. Ним став мешканець Костянтинівської громади Костянтин Пєвніков, який працює бухгалтером КП «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради».

Автор надав зміст своєї ідеї: «Фігура зображує єдність України та Костянтинівської міської громади у єдиній меті – сприянні щасливого життя кожної сім’ї. Різнокольорові пелюстки всередині-зверху – це кольори, які зображені на гербі Костянтинівської міської громади, тобто це кольори міста, жовтий та блакитний – кольори України, форма сердець – це вираз єдності та захисту, білий – то нейтральний колір для легкого сприйняття образу сім'ї у громаді і фігури фонтану як того, що підкреслює Костянтинівську МТГ серед інших громад країни». 

Конкурс «Логотип Костянтинівської міської територіальної громади» був оголошений на початку грудня 2021 року. На відкритій платформі E-DEM було отримано та розміщено 13 робіт, за які мали змогу проголосувати усі мешканці громади, які бажали. При майже двох тисячах переглядів, таких виявився 61 мешканець.

Відповідно до Положення, переможець конкурсу обирався за результатами рішення конкурсної комісії, більшістю від присутніх членів, шляхом відкритого голосування за трьох фіналістів, що набрали найбільшу кількість голосів на онлайн-платформі E-DEM.
Конкурс на обрання логотипу та гасла для Костянтинівської громади був проведений як попередній етап для подальших заходів у розробці загального бренду громади у 2022 році при фінансуванні USAID в проєкті «Демократичне врядування у Східній Україні». Тому, усі роботи, які взяли участь у конкурсі, будуть передані фахівцям – історикам та дизайнерам, з метою подальшої роботи над створенням логотипу та брендбуку Костянтинівської міської територіальної громади в рамках цього проєкту.

Власн. Інф.