"Батько наш — Бандера" лунало над Костянтинівкою на День Майдану

Опубликовано moderator - Nov 29

Шикарний флеш-моб влаштував Ігор Резенко (Ковбой) в День Гідності та Свободи. Так активні та свідомі костянинівці, хоч і в невеличкій кількості, відзначили цю дату та вшанували пам'ять загиблих.

Це дуже органічно вписалося в офіційні заходи на цей день, які традиційно проводяться біля Пам'ятного знаку загиблим за Незалежність України у сквері афганців. Спочатку з промовою виступив міський голова Олег Азаров: “Основою цього свята, основою духу українців було завжди прагнення до Гідності та свободи... Не питайте у держави що вона зробила для тебе, спитай - що ти зробив для своєї держави...”.

Була зачитана історична інформація. З громадськості виступили М.Мілян, який зачитав свої вірші, та з промовою - незламний рухівець, в прямому сенсі слова, учасник трьох революцій, ветеран АТО — Ігор Ковбой Резенко. 

Сам захід був не тривалий, але наприкінці нього Ігор Резенко влаштував флеш-моб — коли всі охочі згуртувались біля пам'ятного знаку, Ігор під гітару заспівав повстанську пісню - “Батько наш - Бандера, Україна — мати. Ми за Україну будем воювати!”. Дехто, хто знав слова, її підхопив. Це було досить зворушливо.

Михайло Разпутько, головний редактор газети “Провінція”.