Вперше в історії — засідання депутатських комісій в прямому етері

Опубликовано moderator - Nov 22

Згідно Розпорядження міського голови №543-р від 16.11.2021: “Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42, статтею 47 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами), статтями 9, 23 Регламенту Костянтинівської міської ради, який затверджено рішенням міської ради від 11.12.2020 № 7/1-5, статтями 13, 15 Положення про постійні комісії Костянтинівської міської ради, яке затверджено рішенням Костянтинівської міської ради від 11.12.2020 № 7/1-8, з метою підвищення прозорості в роботі міської ради та її органів:

1. Визначити малу залу засідань (каб. 406) приміщенням для проведення засідань постійних комісій міської ради 18.11.2021 з 10-ї до 12-ї години, і з 14-ї до 16-ї години, а також 19.11.2021 - з 10-ї до 12-ї години і з 14-ї до 16-ї години.

2. Забезпечити здійснення прямої трансляції засідань постійних комісій Костянтинівської міської ради на сайті Костянтинівської міської ради та на каналі YouTube”.

Тепер голови постійних комісій міської ради (Разумний, Єфремов, Кульчицький, Степаненко)  повинні організувати перші засідання комісій у прямому етері. 

Робоча нарада по COVID-19  в Краматорську

16 листопада голова Костянтинівської МТГ О.Азаров та директор КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Т.Шишимарева взяли участь у робочій нараді під керівництвом голови Краматорської районної державної адміністрації А.Панкова та за участі заступника голови райдержадміністрації Ю.Люльки з головами територіальних громад та з директорами Центрів первинної медико-санітарної допомоги Костянтинівської, Дружківської, Слов’янської, Миколаївської територіальних громад. Під час наради були розглянуті питання:

— про підсилення роботи з вакцинації населення від COVID-19;

— охоплення вакцинацією населення територіальних громад віком понад 60 років;

— підвищення ефективності роботи Центрів масової вакцинації населення;

— організація роботи мобільних бригад для щеплення колективів підприємств, установ, організацій, маломобільних груп населення та населення віддалених сіл;

— активізація заходів контролю за дотриманням карантинних вимог суб’єктами господарювання, через відповідні рішення комісій ТЕБ та НС громад з залученням представників Національної поліції та Держпродспоживслужби.

Голова райдержадміністрації Андрій Панков наголосив на необхідності проведення масованої інформаційної компанії з популяризації вакцинації як єдиного засобу порятунку життя, а також звернувся до голів територіальних громад з пропозицією щодо стимулювання сімейних лікарів, що мають найвище охоплення вакцинацією пацієнтів, з якими у них підписані декларації.

Влада декларує майбутню відкритість

Згідно розпорядження голови облдержадміністрації, з метою розширення інформаційного простору як за рахунок збільшення можливостей доступу до каналів інформації, так і за рахунок підвищення якості інформації, розширення кола споживачів інформаційного продукту, забезпечення доступу до публічної інформації, створення сприятливих умов, спрямованих на задоволення інтересів, захист прав і свобод людини та громадянина, подальшого становлення громадянського суспільства, налагодження співпраці органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства для задоволення потреб розвитку громади... розпорядженням міського голови створена робоча група з підготовки проєкту Програми розвитку інформаційного простору Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки, у складі двох заступників міського голови, восьми начальників управлінь та відділів, двох головних спеціалістів та керуючої справами виконкому. Група в термін до 20.12.2021 року повинна підготувати проєкт Програми розвитку інформаційного простору Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

За матеріалами сайту Костянтинівської міської ради.