Оформлення землі під гаражі прискориться, бо її будуть надавати по генплану

Опубликовано moderator - Apr 09

19 березня для ознайомлення на сайті міськради було оприлюднено схему проектованих майданчиків для розміщення індивідуальних гаражів на території міста. Схема розроблена згідно генерального плану забудови міста та зонування території. Про це доповіла Алла Озерна, начальник міського відділу архітектури та містобудування

Будівництво гаража на правобережжі для однієї чиновниці міста, літо 2020 р.

Це корисно для тих, хто планує будувати приватний гараж, та звертатись до міськради за виділенням землі, або хоче оформити документи на вже існуючий. Раніше зонування так званої периферійної території міста не існувало, зроблене воно було тільки для центральних вулиць. І депутати зазвичай чинили опір при наданні такої згоди, навіть у тих випадках, коли такої згоди домагалися колишні учасники АТО. Хоча були, звісно, і виключення для своїх... Тепер зонування виповнено і розміщувати нові гаражі можна згідно з генпланом, в відведених для цього місцях.

Подивитися схему розміщення індивідуальних гаражів можна на сайті міськради в розділі “Соціально-економічний розвиток”, а в ньому — в “Архітектура та містобудівництво”, де і є документ зі схемами проектованих та існуючих майданчиків.

Хоча, по інформації головного архітектора Алли Озерної, на теперішній час пропозицій та звернень з цього приводу ще не надходило. Проєкт на затвердження схеми розміщення гаражів планується винести на розгляд квітневої сесії.

Власн. інф.