Хедлайнер першого дня The Most Fest – ТНМК!

Опубликовано moderator - Jun 07

THE MOST FEST ПОВЕРТАЄТЬСЯ!
Перший постіндустріальний фестиваль відбудеться вже влітку 2021 і запалає з новою силою у промзоні м. Костянтинівка! Хіп-хоп та електроніка, театральні вистави та виставки, танці та посаджений голос, – дух та енергія промзони вже вирує у повітрі, бо ми на повну готуємо та організовуємо.

19 та 20 ЧЕРВНЯ – THE MOST FEST ПРОМЗОНА – М. КОСТЯНТИНІВКА

Починаючи з червня на вас чекає насичена дофестивальна програма з лекціями, екскурсіями, тематичними подіями у Костянтинівці, Краматорську та Слов'янську, аби заглибитись в атмосферу та філософію першого постіндустріального фестивалю.

І вже в перший день ви побачите Танок на майдані Конґо – легендарний український хіп-хоп гурт, історія якого починається з 14 червня 1989 року, коли було створено гурт «Нові дома», який у 1996 перейменувався у вже відомий нам ТНМК. Гурт не ставить собі рамок у творчості, тож в їх піснях можна почути елементи року, джазу, фанку та українських народних мотивів.

Назва «Танок на майдані Конґо» виникла не випадково. Площа Конґо в Новому Орлеані вважається меккою блюзу та джазу. Після тривалих музичних експериментів топонім багато в чому визначив стиль та манеру виконання колективу, зробивши хлопців мегапопулярними в Україні та за її межами.

Фестиваль «THE MOST FEST» організовано в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).