Дмитру Щебетюку наш музей сподобався, але пандус робити треба!

Опубликовано admin - Mar 23

В цю суботу 19 лютого, до нашого міста завітала вкрай неординарна людина — музикант, спортсмен, блогер, мандрівник Дмитро Щебетюк. «Незапрошений експерт з натхнення» — назвали його працівники Костянтинівського краєзнавчого музею, який відвідав Дмитро. Насправді, він експерт по Програмах допомоги людям з інвалідністю “Доступність”, бо й сам на візку з 2011 року. А також проект «Доступно UA», рейтинг доступності міст України «Тостер» - його рук справи.

Дмитро цікава людина, в чому переконалися окрім музейників, ще й присутні на зустрічі представники преси, громадські діячі, капелан отець Віталій (він супроводжував Дмитра).

А як він співав, як грав на гітарі (дивиться на сайті “Провінції”)! Не говорячи вже про історії з його мандрівок та життєві пригоди.

“Вчора був дуже натхненний і чудовий день з неймовірними людьми!, - написав він у своєму блозі, - Перша зустріч у музеї Костянтинівки. Прям любов! Люди прекрасні, і музей дуже цікавій. Особливо зал пам’яті сучасних подій та війни. Дякую за теплий прийом. Окрема дяка отцю Віталію! Ще побачимося... Ще зроблять вхід доступний і буде взагалі вогонь!”.  

В.Березін.