Вбивство на вихідних у Молочарці

Опубликовано moderator - Mar 26

В селі Молочарка Новодмитрівського старостинського округу, цього, ніде не працюючого 33-річного молодика знали всі. Він вів аморальний образ життя, зловживав алкоголем, приймав наркотики. Селяни відчували, що це нормально не закінчиться. Відомий фермер О.Статива говорить, що попереджав, що ця людина небезпечна.

І ось, 28 лютого 2021 року, у ранковий час він знаходився в одному з будинків села у свого 56-річного знайомого. Вони розпивали спиртні напої та раптом між ними на ґрунті неприязних стосунків сталася сварка. Гість наніс опоненту множинні удари руками та ногами в область голови та тулубу. Від отриманих травм мешканець Молочарки помер на місці.

Повідомлення про вбивство поліцейські відділу поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області отримали від брата загиблого.

Фігурант почав переховуватися від правоохоронців у своєї знайомої, щоб уникнути відповідальності. Однак оперативники менш ніж за добу проведеними заходами встановили та затримали чоловіка за підозрою у скоєнні вбивства. Поліцією під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури 33-річному чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України за скоєння умисного вбивства. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Краматорського райуправління поліції Донецької області.