Привітав з Пасхою "табуретом по голові"

Опубликовано moderator - May 10

Пасхальний тиждень пройшов у нашій громаді відносно спокійно. Окрім двох сварок та одного шахрайства, ще на саму Пасху 2 травня з комори в під’їзді викрали велосипед.

А ось 26 квітня з швидкої допомоги до поліції надійшло повідомлення, що у травмпункт доставлена жінка в тяжкому стані — травма голови.

Правоохоронці з’ясували, що за два дні до цього в Яблунівці співмешканці вживали спиртні напої. Сталася сварка. Чоловік схопив табурет та вдарив свою подругу по голові. Сп’яніння було сильне, тому до лікарні чоловік звернувся тільки через день, коли “відійшов” та побачив, що побита вся синя та втрачає свідомість...

Співмешканцю потерпілої повідомили про підозру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Обрано запобіжний захід — тримання під домашнім арештом.

Стріляли по фазанах?

1 травня на 18.31 год. поліцейська служба 102 отримала виклик від мешканця Цинкового мікрорайону, що на перехресті вулиць Цинкова та Слав’янська зупинилися жигулі сірого кольору, звідки вийшли два чоловіка з рушницею та стали стріляти по розплоджених тут фазанах.

Людина зафіксувала номер автівки та передала в поліцію.

Поліцейські СРПП та група швидкого реагування були на іншому виклику, тому, коли передзвонили людині, що побачила порушників, браконьєри вже зникли.

Але номер перевірили та зв’язалися з власником-водієм. Він підтвердив, що в указаний час був в цьому місці з приятелем, але тому, що його машина заглохла. За його словами, були проблеми з двигуном, тому автівка сильно “бахкала”, що схоже на постріли. Поліцейські “пробили” чоловіка по базі - за ним зброя не зареєстрована. “Можливо здалося”, - прийняли правоохоронці версію підозрюваного.

Але, на думку мешканця Цинкового, — рушницю та постріли він бачив наочно. 

Нагадаємо — за таку “розвагу” прихильникам постріляти по живій природі можна отримати серйозний термін покарання...

За інформацією прес-служби Краматорського районного управління поліції.