На дні і тиждень поминальний зробили місто кримінальним

Опубликовано moderator - May 24

В ніч з 3 на 4 травня у парку Ювілейний, неподалік проспекту Ломоносова, на дереві повісився хлопець 1993 р.н. За попередніми даними — сварка з дівчиною. Відкрито кримінальне провадження.

4 травня в багатоповерхівці по вул.Поштовій молодик, який ніде не працює, вживає алкогольні, побив свого батька. За побої та мордування йому загрожує покарання — виправні роботи до одного року.

5 травня невідомі особи пошкодили пам’ятники на цвинтарі на Червоному — витягнули з під могил металоконструкції. Особи встановлено. По заяві власників пам'ятників відкрито кримінальне провадження по ст.297: наруга над могилою, незаконне заволодіння предметами, що знаходяться в могилі. Злочинцям “світить” - обмеження волі на строк до трьох років.

5 травня на Іванопільских ставах зі спецбасейну по розведенню риби її було викрадено у великій кількості. Слідство ведеться. Особи встановлені. Покарання буде важким, бо скоїли вони це вже повторно - позбавленням волі до 5 років.

6 травня знову вкрали велосипед з під’їзду, тепер по вулиці Європейська. Відкрите кримінальне провадження по ч.1 ст.185 (таємне викрадення чужого майна — позбавлення волі до трьох років).

7 травня на вулиці Софієвська зупинено громадянина, який мав при собі запал від гранати.  Обставини встановлюються. За це він може отримати позбавлення волі до семи років.

7 травня невідомий на вул.О.Тихого скоїв напад на велисипедиста та забрав у нього велосипед. Розбійника (бо скоїв розбій) затримано. Йому 59 років. За годину до цього він також вкрав велосипед “Україна” у іншого костянтинівця. Триває досудове розслідування.

Згідно ч.1 ст.186 “колекціонеру роверів” можуть дати позбавлення волі до 5 років.

Також за тиждень, на блок-посту у трьох громадян були вилучені наркотичні речовини.

За інформацією прес-служби Краматорського районного управління поліції.

Відмутузила невістку

Нещодавно Костянтинівський суд ухвалив рішення по давній справі, коли ще 31 серпня 2016 року, на території ЗОШ № 16 медсестра однієї з наших лікарень, зібравшись разом з сином, чоловіком та колишньою невісткою і її сестрою, не задля святкування закінчення літа, а з “метою вирішення непорозумінь, які виникли між її сином та невісткою з приводу розірвання їх шлюбу”. Медсестра руками та ногами нанесла важкі тілесні ушкодження колишній невістці.

Судячи зі справи, вони не могли поділити весільних коштів.

Суд визнав винуватою медіка-свекруху та стягнув з засудженої на користь потерпілої відшкодування матеріальної шкоди 20555 грн.

За матеріалами Єдиного реєстру судових рішень.