Майбутній педагог побила дівчину

Опубликовано moderator - Jan 17

13 грудня суддя А.Міросєді в Костянтинівському суді визнав винуватою мешканку Костянтинівки, студентку 2 курсу дошкільного відділення КЗ «Бахмутський педагогічний фаховий коледж» в кримінальному правопорушенні проти життя та здоров'я особи — нанесенні легких тілесних ушкоджень та призначив їй покарання у виді громадських робіт строком 80 годин.

Суть справи: 27 вересня 2021 року, приблизно о 20.15 год. до неповнолітньої дівчини, яка була разом зі своєю подругою біля ТЦ “Меркурій” підійшла їх знайома студентка педколеджу “з метою вирішення питання щодо розповсюдження неправдивих чуток та нецензурної лайки у її бік” та схопила за волосся та з силою потягнула до низу. Але дівчина вирвалась та запропонувала відійти від магазину розібратися, на що студентка погодилась і вони попрямували у бік центрального входу ринку «Ювілений». Пройшовши приблизно 12 метрів, вони зупинились на проїзній частині, та студентка нанесла удар відкритою долонею правої руки в область обличчя, після чого одразу нанесла два удари кулаком правої руки в область губ надав легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачена раніше не судима; кримінальне правопорушення за цим вироком скоїла будучи неповнолітньою; під наглядом у лікарів нарколога та психіатра не перебуває; на обліку у лікаря фтизіатра не знаходиться; за місцем навчання та проживання характеризується посередньо; має задовільні житлово-побутові умови; у скоєному щиро розкаялася, свою вину визнала.

На досудовому слідстві студентка просила у потерпілої пробачення, пропонувала відшкодувати матеріальну та моральну шкоду, але потерпіла не вибачила та відмовилася від грошей та просила суд призначити суворе покарання.

Обставинами, що пом`якшують покарання, суд вважав вчинення кримінального правопорушення неповнолітньою особою та щире каяття у скоєному.

За матеріалами Єдиного реєстру судових рішень.