319 кущів коноплі вилучили у наших мешканців

Опубликовано moderator - Jul 19

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Мак" співробітники сектору кримінальної поліції відділу поліції № 2 (Костянтинівка) отримали інформацію про те, що мешканець селища Молочарка вирощує канабіс.

Під час проведення слідчих дій за місцем мешкання фігуранта правоохоронці виявили 178 кущів, - попередньо конопель. Рослини росли на городі та були культивовані.

Аналогічний нарковрожай поліцейські вилучили у мешканця Костянтинівки. Він виростив 141 кущ, за попередніми даними також конопель.

Все виявлене правоохоронці вилучили для подальшого проведення експертиз.
Наразі за обома фактами розпочато кримінальне провадження за ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Тиждень спокійний та типовий

Тиждень в нашій громаді пройшов відносно спокійно. Слава Богу, померло практично вдвічі менше, ніж звичайно, — 7 мешканців. Тільки в двох випадках було щось незрозуміле і поліція провела розслідування: одна людина померла від хвороби, інша, 1983 г.н. - розслідування ведеться. Справа в тому, що батько останнього прийшов до сина в багатоповерхівку на пл.Перемоги, але йому не відкрили. З поза двері відчувався запах тління. Тому він викликав поліцію, яка відчинила двері та переконалася в самому неприємному.  

За попередніми даними хлопець зловживав алкоголем. 

Зафіксовано два факти по шахрайству ст.190 ККУ. Жінці, 1963 р.н. подзвонили, сказали, що в неї проблеми з рахунком, треба уточнити. Потерпіла легко назвала данні своєї картки та осталася без значної суми грошей. Також “прощьолкав” грощі чоловік, який замовляв товар через Інтернет. Він сплатив 2 тисячі гривень “предоплати”...