Уряд такі працює...

Опубликовано moderator - Oct 13

Шановні громадяни міста! Хочу поділитися з вами гарною новиною: вулиці нашого селища “Червоний Жовтень” перестало поливати питною водою! ЇЇ зупинив “недобрий” Кабмін, на гарячу лінію якого мешканці селища звертались неодноразово, та, мабуть, оприлюднення цієї жахливої ситуації на сторінках вашої газети (“Пацан сказав — пацан зробив!”, Провінція №37).

Сталося це десь тиждень тому, а незабаром мені заказним листом була доставлена відповідь в.о. генерального директора КП “Компанія “Вода Донбасу” Олексія Шурко, від 27.09 2021р., котрий повідомляв:

“Ваше звернення, яке надійшло до Урядової “гарячої лінії, було направлене Донецькою обласною Державною адміністрацією до виконавчого комітету Костянтинівської міської ради  і направлене на розгляд до КП “Компанія “Вода Донбасу”.

За результатами розгляду повідомляємо наступне.

Бригадою аварійно-відновлювальних робіт Костянтинівського ПУВКХ КП “Компанія “Вода Донбасу” були виконані ремонтні роботи із заміни аварійної ділянки водопровідної мережі.

На даний час роботи завершені, водопостачання відновлено.

На додаток у відповіді була прикладена ксерокопія “Акта обследования”, але вона була настільки бледна, що прочитати — не можливо, навіть з лупою! Ну да Бог з ним. Може, після того, як дорога водичка перестала даром текти по вулицях, у нашого ПУВКХ грошеняткі на заправку ксерокса знайдуться!

О.Москаленко, пенсіонерка.