“Пацан сказав, пацан — зробив!”

Опубликовано moderator - Sep 20

Шановна редакція “Провінції”! Будь ласка, дайте мені телефонні номери ООН, ЄС або ще когось з наших міжнародних стратегічних партнерів. Бо мої сусіди з селища “Червоний Жовтень” вже задовбали кабмінівську “гарячу лінію” 1545 своїми зверненнями з приводу кілометрового водяного потіку пітної води, що з'явився десь наприкінці серпня.

Тече питна вода по вулиці Совєтской (вибачте, що називаю по-старому, бо нова назва якось не прижилася через відсутність табличок) вниз до вулиці Цинкової. Вода намагалася пробити дорогу і по вулиці Херсонській, але люди загородили їй путь... Перед каналізаційній насосній станції наразі утворилася велика калюжа...

Сусіди дзвонять в міськводоканал, повідомляють про цей порив труби, а у відповідь чують лише: "Заявка є!"

І ось уже третій тиждень чекають, коли її виконують. Почали на гарячу кабмінівську лінію дзвонити — а там їх дзвінки, звісно, “скидають”... Хоча я їм кажу: “ну, а що ви хотіли? На мітинги до Королевскої з Азаровим ходили? Обіцянки-цяцянки послухали, а потім проголосували? Чого ж ви тепер жалієтесь?”

Особисто я, пане Азаров, вами пишаюсь. Як кажуть, “пацан сказав, пацан — зробив!” Про що це я? Про вашу головну передвиборну обіцянку — "Костянтинівка буде з водою!" Та хіба я така одна? Одна сусідонька цією водою яму для поливу наповнює, інша — купається в дармовій водичці... Свято, та й годі!

О.Москаленко, пенсіонерка.