Донбас все більше стає бандерівським, а значить – українським!

Опубликовано moderator - Jan 19

На Донеччині 1 січня відбулися вже традиційні смолоскипні ходи на честь Дня народження головного Провідника держави, теоретика та ідеолога українського національного руху ХХ століття Степана Бандери. В Слов'янську це були вже сьомі заходи, які, як і зараз, закінчуються мітингом та панахидою біля пам’ятника Т.Шевченко. Щороку з Краматорську, Бахмуту, Дружківки, Торецьку людей збирається все більше й більше.

Від Костянтинівки тут постійно «свободівець», ветеран руху за Незалежність, учасник АТО Ігор Резенко (Ковбой). На мітингу він привітав всіх з 113 річницею з дня народження Провідника, та сказав, що радіє, що приїхало так багато людей, та й місто вже сприймає учасників ходи, як своїх.

«Але йде війна і душею я там – на передовій. І завжди готовий туди йти, - сказав наш земляк. - Головне – люди прозрівають і Донбас все більше стає оунівським, бандерівським, а значить – українським!».

Нагадаємо, що у жовтні 2021 року Костянтинівка, за ініціативою Ковбою, долучилася до всеукраїнського флешмобу по співу пісні "Батько наш - Бандера. Україна - мати". В ОРДЛО після цього сильно "пригоріло".

Цікаво, що 1 січня така хода пройшла також і в селі Званівка, Бахмутського району, за 30 км від фронту. Уявіть, як набридла тут Росія, що вже в селах Донецької області йдуть з портретом Бандери.

Особиста інформація.