Кінець епохи костянтинівської бідності?

Опубликовано moderator - Jun 14

Ви не повірите, доба бідності і занепаду Костянтинівки нарешті скінчилася. Наше славетне місто нарешті визначилося з опорною цариною економічного процвітання громади.

Певно ви вже помітили позитивні зрушення з приходом нової молодої команди управлінців? Робоча група з розроблення Стратегії розвитку громади створена і розпочала роботу. І, навіть, не очікуючи такого життєдайного документу, громада пішла на випередки такого продвинутого міста як Глухів!!! Ба більше, не стали створювати дослідницького інституту луб'яних культур. Нащо ще щось досліджувати і доводити? Ми все можемо!

Так, ми можемо і добре знаємо що нас врятує. І так це КОНОПЛІ, оспівані невизнаними переможцями цьогорічного Євробачення групою Go-A .

Пам'ятаєте захоплення від: "Сію вію, сію вію конопелічки...".

Отож бо вони перемогли і ми переможемо. Конопелічки вже засіяли, бачили як колосяться?! Ген тягнуться до неба.

Справа за малим, тепер нарощуємо промислове вирощування, відкриваємо нове виробництво, налагоджуємо контакти з ринками збуту. І потекли ріки грошей і благополуччя.

Питання за малим - чи домовиться наш голова з правоохоронними органами, чи приймуть законодавство з узаконення використання конопель в лікарських цілях. Я сподіваюся, ви не думаєте, що ми налагодимо виробництво еко-текстилю з конопель чи запровадимо еко-будівництво з застосуванням конопель як утеплювача. І певно вже не будемо налагоджувати харчову промисловість. То занадто продвинуте веганське і то не наш вибір. Ми залишаємося вірними традиціям. Ми костянтинівці (чи таки дамбасята?).

В роздумах над вісткою, що Олександр Дерека та Володимир Березін знайшли прямо в місті конопляні зарослі (див. на фото),

Галина Олійникова.