Отакі курці-довбні спалять Клебан-Бик!

Опубликовано moderator - Sep 09

28 серпня інспектори державної охорони РЛП "Клебан-Бик" разом з нацполіцією та рятувальниками 16 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області провели спільний рейд.

Під час рейду було виявлено правопорушника, який палив та кидав непогашені недопалки на природоохоронній території. На громадянина був складений адміністративний протокол.

Були розповсюджені пам’ятки з правилами безпечного відпочинку, а саме: не смітити, не розпалювати багаття у непристосованих місцях, не кидати недопалки та непогашені сірники у траву, не залишати вогнище без нагляду та обов’язково загасити його водою або засипати піском чи землею.

Відділ служби державної охорони РЛП "Клебан-Бик"

За укус конфіскували вівчарку

25 серпня суддя Костянтинівського суду О.Леміщенко визнала винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 154 КупАП (Адміністративні правопорушення в галузі житлових прав громадян, ЖКГ та благоустрою. Порушення правил тримання собак і котів) працівницю “Українського бекону” та присудила їй штраф 85 грн. та стягнення судового збору 454 грн. А також конфіскацію собаки породи «вівчарка» по кличці «Альфа».

Справа в тому, що цей собака 15 червня цього року приблизно о 07-20 год раптово вискочив з кущів та вкусив малолітню дівчину за живіт (поряд була мати, але вона не встигла зреагувати).

Очевидці судового засідання говорять, що власниця собаки повела себе дивно - пояснила, що Альфа розірвала залізний ланцюг та втікла на вулицю, що її взяли в родину вже дорослою, що вона неслухняна, тому володарці байдуже, що з нею буде…

До речі, суддя спиралася на порушення пункту №5в «Правил тримання собак, кішок та хижих тварин в м. Костянтинівка», затверджених рішенням Костянтинівського міськвиконкому № 441 від 18.07.2007 року.

Судячі з досвіду подібних рішень, собаку буде виставлено на продаж через аукціон. Але вона літня...

За матеріалами Реєстру судових рішень.