Cмертельне ДТП з пішоходом на території Костянтинівського району

Опубликовано moderator - Jul 16

Водій автомобіля Subaru Impreza скоїв наїзд на чоловіка, який проводив дорожні роботи по нанесенню дорожньої розмітки. Від отриманих травм потерпілий загинув.

Дорожньо-транспортна пригода сталася  26 червня, о 07:20 на автодорозі Бахмут-Покровськ-Михайлівка в напрямку м. Костянтинівка на території Костянтинівського району Донецької області. Попередньо встановлено, що 26-річний водій, керуючи автомобілем Subaru Impreza, скоїв наїзд на 42-річного пішохода, який проводив дорожні роботи по нанесенню дорожньої розмітки. Від отриманих травм потерпілий помер.

На місці події продовжують працювати слідчі слідчого управління ГУНП в Донецькій області.Повні обставини встановлюються. Попередня правова кваліфікація - за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Краматорське районне управління поліції.