У Костянтинівці поліція встановлює обставини ДТП, в якій постраждала дитина

Опубликовано moderator - Apr 12

Водій автомобіля скоїв наїзд на малолітнього велосипедиста. Внаслідок аварії останній отримав тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Слідство попередньо встановило, що 5 квітня о 14.50 водій автомобіля DAEWOO GENTRA рухався по проспекту Ломоносова міста Костянтинівка. Водій не обравши безпечну швидкість руху скоїв наїзд на 8-річного велосипедиста, який перетинав проїзну частину по не регульованому пішохідному переходу (біля кафе Ріа-Піцца — колишній «Едем»).

Внаслідок аварії малолітній отримав тілесні ушкодження.

За вказаним фактом під процесуальним керівництвом окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та бути максимально уважними і обережними на дорогах.

Три четвірки до нещастя

4.04 ввечорі з четвертого поверху однієї з багатоповерхівок міста, як він сказав — «по необережності», випав молодий чоловік 1992 року народження. Поліція все одно веде розслідування. Наразі молодик знаходиться у травмвідділенні. За попередніми даними загрози життю немає.

Краматорське районне управління поліції Донецької області.