Педагог-пенсіонерка скоїла ДТП — збила велосипедиста та залишила місце пригоди

Опубликовано admin - Jul 12

15 червня, суддя костянтинівського суду О.Стадченко розглянула матеріал про два адмінправопорушення, які були складені поліцейськими інспекторами СРПП ВП №2 Краматорського РУ ПГУНП на пенсіонерку, завідувачку ДНЗ № 23 «Усмішка».

Згідно одного протоколу, складеного сержантом А.Алексєєнком, керівник дітсадку, 9 червня, о 08 годині 59 хвилин, біля будинку №276 по вулиці О.Тихого, керуючи DAEWOO MATIZ, при зміні напрямку руху не впевнилась в безпечності, внаслідок чого скоїла зіткнення з велосипедистом, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Таким чином водійка автівки звинуватилася у вчиненні адмінправопорушення, передбаченого ст.124 КупАП («Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів»).

Згідно другого протоколу, складеного майором О.Головченко, пенсіонерка, окрім скоїння наїзду на велосипедиста, ще й залишила місце пригоди, чим порушила п.2.10А Правил дорожнього руху.

В протоколах йдеться, що в наслідок цієї ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, а саме травму руки й коліна, та був доставлений швидкою до травмпункту, де йому було надано первинну медичну допомогу.

У зв’язку з помилками у складенні, обидва протоколи були повернуті судом у поліцію для належного оформлення.

За матеріалами Реєстру судових рішень.