Street campaign finale

Опубликовано Berezin - Dec 04

Все, якщо не продлять термін опитування - завтра закінчується голосування і далі все буде залежити від голови (чи виконуючого обов'язки) військової адміністрації - яким буде обличчя, карта, душа, глибинний сенс, відношення до України Костянтинівки. 

Street campaign finale

Після того, як комісія з перейменування познущалася над моїми пропозиціями, після того, як вони не дали можливість навіть донести свої ідеї та пропозиції - з ціма людьми все ясно.

Більшість з них шла проти нас та не слухала в 2004-му році, потім в 2014-му, і ось, знову через 10 років вони знову "рулять".

Немає значення - які варіанти обере керманич громадою: чи ті, що подала комісія, чи ті, за які проголосувала більшість, це все рівно буде, м'ягко кажучі, дуже дуже низкої історичної, краєзнавчої, географічної та й української якості.

Комісія нахабно відразу відклонила мою пропозицію по процедурі - щоб незалежно від того що і хто подав ми могли б редагувати, змінувати назви, якщо є така необхідність. Наприклад - я подав на вулицю Лермонтова назву ім'я великого бельгійця, який практично побудував наше місто Ламберта. Але потім узнав, що на цій вулиці жив наш герой Сергій Ісаєв, тому захотів переставити цю назву на іншу вулицю. Але - НІТ! Ніяких перестанів, подав значить все, пішов нафік.

Але ж немає межи досконалості.

Та пошел ти - було мені сказано зі своєю досконалістю.

Так ми загубили цю назву. Хоча в мирний час ми б запросили посольство Бельгії, може родичів Ламберта та відкрили там пам'ятну дошку. 

Так, в принципі по більшості вулиць, що я пропонував. Я не подав жодної випадкової, всі вони відповідали на питання - чому сюди і чому в Костянтинівці. А вони - навтикали незнамо що і куди не попадя...

Це вже потім члени комісії кусали локті та говорили, що треба все ж таки дати можливість удосконалювати назви на любой стадії, бо це ж логічно - коли маєш всі назви то й розумієш, що і куди краще. Отак вони самі визнали свою недолугість.

Знаєте - головним принципом прийняття назв вулиць для нас повинен бути - що скаже Україна. Щоб показати і доказати, що ми не сепари, що стоїмо на колінах перед пам'ятю загиблих і навпаки ніколи не станемо на коліна перед пуйлом та рашкою, що розуміємо, якою кров'ю всієї УКРАЇНИ ми всі зараз живі. 

Тому назвати головний проспект іменем СТЕПАНА БАНДЕРИ було вкрай потрібно і необхідно!

Послали нафік.

Також вкрай необхідно було показати і доказати, що в Костянтинівці були майданівці і був Майдан - назвати вулицю Костянтинівського Майдану. До речі - серед 30 членів комісії четверо приймали в ньому участь: О.Дерека, І.Резенко, Г.Музикантова, В.Березін (є фото і відео). 

Послали туди ж, куди й Бандеру. То ж підтвердили, що були і залишаються ригами-антимайданівцями!

Що підтвердило також і посилання нафік самого Героя Небесної Сотні з Донеччини - ВОЛОДИМИРА РИБАКА!!!!

Це взагалі, капець.

Я пробував докричатися до них, що після знищення Бахмуту ми тепер місто-форпост. Ми повинні відчувати, що за Костянтинівкою прірва, де невідом коли хоч щось назовуть українським, що ми тепер відповідальні й за ці території. Але...

Свої багаточисленні пояснення та роз'яснення я став писати на цьому сайті та групі Провінційна Костянтинівка, як тільки стало зрозуміле, що перейменування буде. Але ці люди, які в більшості своєї вперше таким займалися не те що не читали, їм "в падлу" було взагалі мене вислухати. Тому, як тільки я почав свої пояснення в створенної комісією групі в телеграмі, відразу цю групу ліквідували і до кінця висування прийняття комісією назв висловитися письмове ніхто ніяк не міг.

А на засіданнях... По-перше, я не завжди міг бути присутнім - щоденна робота у волонетському центрі допомоги ЗСУ не дає такої можливості. По-друге, мені вистачило одного такого засідання з обговорення назв, де люди, які нападовали купу навз вже існуючих(!), якіхось незрозумілих, абсолютно без пояснень - чому в наше місто і чому сюди, затикали мені рота, та керували комісією.

Але капець-капецний був з тим, про що я написав у своїй заяві з приводу відношення комісії до загиблих героїв (головне - я призупинив участь в ці комісії):

https://konstantinovka.news/news/2023/10/kostyantinivska-vlada-ne-virishue-pitannya-poshani-geroyam-nadannya-im-zvannya

А що говорити про загублення такої назви - як вулиця Володимира Вакуленка. Наберіть в гуглі - подивіться що про нього говорить вся країна. Але він починав в Констахе! Але кому це потрібно...

Також про неймовірну Галину Гордасевич!

Ще раз нагадаю комісіянтам - в 2004, 2014-м ми були праві, а не ви. Те ж саме через 10 років.

Але це рівень. 

Ви просто не доросли і вже ніколи не доростете.

Уявляю собі, який би фурор не тільки в Україні, а за її межами створили назви вулиць(а місцеві назви для любителів краю):

ДЖАЛАПІТИ, ГУЦУЛКИ КСЕНІ, ШАРЛЬЛЕРУА, ЖЕРТВ РАШИЗМУ, КАРАБИЦЯ, РЯСТА, НАУМІХІ, БІЛОКУЗЬМИНІВСЬКА, ЗАХИСНИКІВ АВДІЄВКИ, СІКЕВИЧА, БОЛБОЧАНА, СУЯРКО, ШУХЕВИЧА, КОНОВАЛЬЦЯ, СЕМИ ВІТРІВ, ВЕЛЕСОВА та інші.

Але ціх назв, як Вакуленко, Гордасевич та інших вже точно не буде. Це ж треба так ненавидити своє місто...

Так, останній шанс тепер в руках голови громади. 

Ось і подивимося - риг він чи не риг:) 

До речі - якщо керманич громади прийме назву Ніни Матвієнко, то значить його ввели в оману і не показали, скільки і чого вона "наробила". 

Хоча. Їм то що?