Схоже тільки Костянтинівка буде мати вулицю Ніни Матвієнко

Опубликовано Berezin - Dec 20

"В часи страшної й безпощадної війни, коли на щиті вертаються щодня сотні наших хлопців, які любили Україну і вмерли за Україну, будемо називати вулиці іменами тих, хто називав війну клановим протистоянням, а вбивць братами", - 

ці слова, про Ніну Матвієнко київських противників петиції щодо необхідності назвати одну з вулиць столиці були вирішающими - процес було забраковано (https://gazeta.ua/articles/celebrities/_ukrayinci-zabrakuvali-perejmenuvannya-vulici-na-chest-nini-matviyenko/1162173).

Також подивіться, як про Матвієнко відзивався теж покійний Дмитро Павличко:

https://www.youtube.com/watch?v=R5Gbych9JzY&t=35s

Але це не зупинило Костянтинівську комісію по перейменуванню послухати невігласов, які не знають ні історії, ні України, а завжди обслуговували антиукраїнські сили - у нас тепер точно буде вулиця Матвієнко!

Теж саме можна сказати і про багато інших в більшості своїй випадкових назв, які тепер будуть разом з Ніною Матвіенко.

Наприклад - назву Юзівська на честь, як говорять імперці "засновника нашого краю" валійця Юза, вони вулиці вирішили надати, щоб ще раз доказати, що ніякі запоріжські козаки не були першими поселенцями в тій же Олександрівці (Юлівка-Сталіно-Донецьк). А ось нашого промисловця-бельгійця, який, практично, створив сучасну Костянтинівку - Луі Ламберта (моя пропозиція) наши "великі знатоки" в комісіі "прокотили".

Практично найближчого часу вже буде прийнято рішення головою військової адміністрації Костянтинівці, яким таки вулицям бути в нашій громаді.     

І, судячі, зі всього, вони, в більшості, будуть хаотичні та випадкові.

(На фото - прийом та шанування Януковича Ніни Матвієнко та інших Героїв України, коли він був президентом. До речі з Яною Клочко, яка збігла в рашку).