Ще один костянтинівець поповнив наш небесний МЕМОРІАЛ

Опубликовано Berezin - Jan 01

Молодший сержант Андрій Іванін на псевдо «Сєдой» загинув 17 листопада 2022 року в бою з окупантами біля селища Білогорівка на Луганщині.

42-річний воїн отримав смертельне поранення під час виконання бойового завдання в результаті ворожого артилерійського обстрілу, розповідає історію бійця Меморіал.

Андрій народився у місті Костянтинівка Донецької області. Закінчив Костянтинівський індустріальний технікум, де здобув фах економіста. Працював на різних роботах і посадах. У кожній сфері знаходив інтерес та натхнення. Цікавився рибалкою, походами, дуже подобалась різноманітна природа України. Захоплювався мотоциклами, їздив на мотофестивалі та концерти, мандрував на мотоциклі Україною.

Під час повномасштабної війни чоловік захищав Україну в лавах 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. Був командиром відділення охорони взводу охорони батальйону логістики.

«Він був із тих людей, які несуть світло та натхнення навколо. Веселий та активний, з гострим почуттям справедливості. Його не вистачає кожну хвилину», – розповіла дружина захисника Наталія.

«Як справжній патріот, Андрій Іванін пішов на фронт 25 лютого. Добровольцем. Не чекав повістки. Треба було бити клятого ворога, гнати його з рідної землі. Це вчинок справжнього і вірного сина Вітчизни», – розповіли у рідній громаді захисника.

Поховали військовослужбовця у місті Ладижин на Вінниччині. В Андрія залишилися дружина, син Станіслав і пасинок Віталій.

НАЖАЛЬ, КЕРІВНИЦТВО КОСТЯНТИНІВКИ ПРОДОВЖУЄ ГАНЕБНУ ПРАКТИКУ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОПЗЖ-ВЛАДИ ПО НЕШАНУВАННЮ НАШИХ ГЕРОЇВ.

https://konstrada.gov.ua/misto/memorial-geroji-ne-vmirayut

Джерело: ІА «Вчасно» — https://vchasnoua.com/donbass/74917-42-roky-nazavzhdy-zakhysnyk-z-kostiantynivky-andrii-ivanin-zahynuv-u-boiakh-za-luhanshchynu