Не стало одного із найсвітліших людей нашого міста — Сірануш Арутюнян-Бозоян

Опубликовано admin - Dec 28

Новина про це стала як той холодний душ. Не за яких обставин і близько собі не змогли б такого уявити, але... Після кількох років боротьби з тяжкою хворобою Сірануш Арутюнян-Бозоян пішла у засвіти.

Засновник та керівник громадської організації "Світлячки", перша директорка Гончаренко центр-партнер Костянтинівка — Сірануш багатьом допомогла та зробила колосальний внесок у розвиток Костянтинівської громади. 

Вона була світлою людиною.

Редакція Провінції мала честь бути з нею знайомою та співпрацювати.

Висловлюємо слова співчуття рідним та всім близьким.

Редакція газети "Провінція".

***

Volodimir Berezin:

- Мила наша Сирануш. Ти промайнула в житі Костянтинівки, як чудова, неймовірно енергійна комета, залишив міцний, потужний слід. Наша громада вдячна, що нам пощастило бути поруч. Але ти залишилася - в своїх справах та наших серцях. Світла пам'ять.

Владимир Нагинский:

- Представить трудно, почему такая несправедливость. Люди которые отдают себя людям уходят первыми. Родственикам примите искренние соболезнования.

Alisa Kaiser с Siranush Harutyunyan-Bozoyan:

There isn’t a time when I remember being alive and you not being in my life. Від горок до концертів, від ДЮСШ до нашого дворіка. 

Many of you helped me raise funds for Sira’s treatment when she was first diagnosed - the generosity I will never forget. Today, Sira joined the angels. 

You didn’t know that after the full-scale war began - she had to fight twice as hard for herself and her country. Her NGO ‘Svitlyachki Blago’ has worked tirelessly and fearlessly to support people who could not evacuate from my small town and the small towns around us. She was the definition of leadership and had a huge heart. She was my childhood friend. You don’t get too many of those in a lifetime. 

Я пам’ятаю як отримала від тебе повідомлення - «Аліса, чи зможу я це все побороти?» Я тобі тоді сказала і навіки: в моїй голові я малюю тебе воїном. В тебе є непорушна броня і тобі нема рівних. 

Тобі не треба більше боротися, сонечко, але я знаю всією душою - ти будеш за всіх нас боротися на небесах. Обіцяю, ми твоя армія на землі. 

May her memory be a blessing. Я люблю тебе, Сіра