У Олексієво-Дружківці українські воїни привітали дітей зі святом

Опубликовано admin - Jun 01

Сьогодні, 1 червня, у міжнародний День захисту дітей, українські захисники привітали малечу з Олексієво-Дружківки з їх “професійним” святом. Кожен вояк військової частини віддав що міг зі свого воєнного раціону. А цукерки віддали всі.

Вийшло небагато - три передачі, але такої ваги, що не унести. Тушонка, консерви, масло, крупи, макарони... А головне - по ящику солодощів! Але найголовніше те, що допомога дісталася саме тому, хто в ній найбільш потребує. Це багатодітні родини, яким сьогодні найважче, переселенці з дітьми, які живуть у селищі.

Розподіл гуманітарної допомоги у такі часи дуже складний і неблагодарний процес. Завжди хтось буде вважати себе обділеним та нарікати на несправедливість. Тому солдати вирішили не ділити по 300 грамів цукру і по кілу прорісшої картоплі, а нехай буде менше, але якісніше. А головне щоб все потрапило тому, хто насправді потребує допомоги. 

Вияснили, хто з селищних багатодітних є у такому стані, що допомоги чекати нема звідки. Де діти потребують допомоги? Звернулися до активних членів місцевої громади, старійшин, тих, хто точно знають, як живуть місцеві люди. І в День захисту дітей, підтримали малечу, як змогли харчами. А на передовій хлопці будуть стояти до останнього саме за наших дітей!!! Діти - це саме чисте, найдорожче, що є на цьому світі...

У привезенні продуктів допомагали члени ГО "Товариство Олекси Тихого", разом з Народним героєм України Анатолієм Водолазьким...

Євген Шаповалов