Я - ні я і хата не моя, або Як гостинно приймав військових ЗСУ Валерій Гнатенко

Опубликовано admin - May 26

Цікава подія відбулась цими днями у Дружківці. Десять військових шукали розквартирування у місті. "Селищна" в'яло їм допомагала. Хтось підказав їм, що у Молодому парку, на вигоні, стоїть величезний дім, а головне, що він не чий.

У місті завжди ходили чутки, що цей палац є черговою оселею колишнього міського голови Валерія Сергійовича Гнатенка, але, перевіривши його декларацію, мешканці не знайшли в документі такого об'єкта.

Однак вияснилися цікаві факти. Земля у парковій зоні була виділена мамі Гнатенка, як пасовище для випасу кіз. От на цій ділянці і виріс будинок. 

На запити активістів, громадськості, силових органів Валерій Сергійович відхрестився від того доміку, заявивши, що він не має жодного відношення до нього, у декларації він не збрехав, і таким чином "вийшов сухий з води".

Тобто, особисто сам Гнатенко заявив і визнав, що будинок не його, йому не належить.

Тому, мабуть, воєнним ЗСУ і порадили тимчасово офіційно заселитися у той нічийний дім. 

Та не все виявилося так просто. Як тільки віськові прийшли до дому і зайшли на подвір'я, хтось одразу визвав туди поліцію, начебто там коїться злочин. Також приїхала сестра теперішньої дружини Валерія Сергійовича (начебто співробітниця поліції Буряк), племінник Валерія Гнатенка - Ярослав, який, як виявилося, мешкає у будинку навпроти тут же у парку (сімейне гніздо). Виявляється, саме їх сповістили про візит воєнних, і саме вони викликали поліцію.

Також прибули представники Військової Адміністрації міста.

Поліція вела себе порядно, перевірила і проаналізувала обстановку, і не виявила ознак злочину.

І тут та, що, начебто, Буряк, телефонує народному депутату Валерію Сергійовичу Гнатенку і по телефону доповідає йому ситуацію, яка склалася. Потім дає слухавку представнику ВА міста. І всі присутні чують їх розмову. А, за розповіддю присутніх поліціянтів, почули вони таке.

Гнатенко кричав і вимагав від присутніх полишити його подвір'я. Представник ВА декілька разів перепитав, чи саме він, Валерій Сергійович Гнатенко є власником будинку? На що з трубки всі чули ствердні відповіді. А коли його перепитали і уточнили, що він завжди до цього заявляв, що це не його власність, і він не має ніякого відношення до цього, то він вибухнув погрозами, і почав називати конкретних осіб у ВР, які за нього заступляться.

Поліціянти, з'ясувавши обстановку, вирішили, що нічого протизаконного тут не відбувається і стали полишати подвір'я. Воєнні, сказавши, що не хочуть втрачати час на ці глупі розборки, теж пішли з двору. Представники ВА пішли останніми. На місці пригоди залишилися тільки захисники власності, володаря якої ми вже точно знаємо.

Додамо, що джерело з поліції розповіло, що внутрішнє вбранство будинку є не гірше, ніж Міжгір'я Віктора Федоровича Януковича. Він сказав, що не здивувався б, побачивши там золотий унітаз. Хлопець довгий час працював у Києві, бачив багато, але побачити таке у Дружківці ніколи не очікував і був у шоці від того. Він по роботі постійно бачить буденне бідне життя мешканців міста, тому побачене у Гнатенка його пригнітило і справило негативне враження.

Хочеться звернутися до мешканців міста Дружківка словами відомого російського музиканта і композитора Юрія Шевчука: 

“Дружківчани! Ваше рідне місто це не жопа Валерія Гнатенка. Не треба її так завзято вилизувати! Ваше рідне місто це бабуся, що торгує старою картоплею на тротуарі біля АТБ, яку він обібрав!!!”

Ми не ставимо сюди фото і відео з міста події. Спочатку з ними ознакомляться юристи, для визначення того, що відбулося. Але для підживлення нашої розповіді ми поставимо сюди фото і відео з соцмережі, переглянув які, читач більш повно і яскраво сприйме ситуацію, яка відбулася, і отримає інформацію про головного персонажу нашого сюжету...

https://genshtab.info/%D0%93%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0...
https://www.kramatorsk.info/view/170599
https://zi.ua/.../dvortsy-druzhkovskogo-mera-na-fone.../
https://my.ua/persons/valerii-gnatenko

По запиту "Гнатенко" ви можете отримати ще масу інформації щодо цієї людини...

Євген Шаповалов, FaceBook