Черговий подарунок від рашистських орків прилетів до Костянтинівки

Опубликовано admin - May 18

Сьогодні, 18 травня, вже вкотре прилетіло до Костянтинівки. Прихильникам “руського миру” та тим, хто чогось ще чекає, скажемо — прилетіло від орків кацапстану.

В останнє, на замовлення “путін ввєді” на голови костянтинівців прилітало вчора, 17 травня. Ці недобитки намагалися добити 15 школу, бо з першого разу, 7 травня, тями вистачило поцілити лише в автобусну зупинку. У той день загинули 2 костянтинівці. Про пошкодження будівель не кажемо, бо їх можна відновити.

Але прилітає вже і вдень, і вночі. І ось сьогодні, 18 травня, бомбили Костянтинівку з 3 ранку до 6.30. Крім того, ці падлки не вгамувалися і в 15.30 знову вдарили по 39 училищу.

Як зазначається на сайті Костянтинівської міської військової адміністраці:

“Сьогодні, (18 травня — ред.) під ранок, місто Костянтинівка знову зазнало ворожих артилерійських обстрілів. Вибухи пролунали у центрі міста, пошкодивши два інфраструктурних об’єкти громади, одне з яких частково зруйноване, інше зазнало пошкоджень покрівлі та віконних блоків. Крім того, постраждали і житлові приватні будинки, в яких пошкоджено покрівлі та віконні блоки. 

Дві хвостові частини РСЗО типу “Смерч” не розірвалися. 

Просимо мешканців громади не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

З метою збереження життя та здоров’я вкотре закликаємо жителів громади евакуюватися в більш безпечні місця! 

Ми вистоїмо! І все відбудуємо!”

Крім того, вкотре, костянтинівська МВА закликає мешканців громади евакуюватися в небезпечні місця з метою збереження життя та дати можливість військовим спокійно винищувати орків:

“Шановні мешканці Костянтинівської громади!

Через загострення ситуації в громаді в котре наголошуємо на необхідності евакуюватися в більш безпечні регіони України.

Зберігайте спокій, бережіть життя.

Проводиться попередній запис на евакуаційні автобуси за маршрутом Костянтинівка - Покровськ з метою подальшої пересадки до евакуаційної електрички Покровськ – Дніпро (відправляється щоденно о 14.30), та поїзда Покровськ-Львов (відправляється щоденно о 16.30).

Відправлення здійснюється по мірі отримання заявок, тому попередній запис обов'язковий.
Номери телефонів:

  • +380627240584 (з 9.00 до 15.00 в робочі дні)
  • +380950361619 (з 9.00 до 15.00 щоденно)
  • +380509388241 (з 9.00 до 18.00 щоденно)"

Як повідомляють місцеві пабліки соціальних мереж:

Теперь официально.  Сегодня прилетела ракета от рашистов в школу 15. Здание разрушенно практически полностью.  И стало абсолютно непригодным. В этой школе до войны училось более 300 школьников.  

По официальной информации жертв и пострадавших нет. 

За оправдание рашистов и прочий бред про причины обстрела школы - моментальный бан!!