Близько 800 порушників комендантської години викрили поліцейські Донеччини з початку війни

Опубликовано admin - Apr 18

20 з них мали оперативний інтерес. Зокрема, поліцейські затримали ймовірних учасників диверсійних груп, крадіїв та мародерів.

Відучора за рішенням глави Донецької ВЦА по всій області запроваджено комендантську годину з 19:00 до 06:00. Також у темну пору доби продовжує діяти режим світломаскування.

На вулицях проходять контрдиверсійні заходи. Посилене патрулювання організовано в кожному населеному пункті. Щодня на службу заступають понад 300 нарядів, з них 43 автопатрулі, 85 – піших,  а також 48 груп реагування поліції.

Для  забезпечення публічної безпеки на вулицях міст і селищ залучено більше 600 поліцейських.

Відтак, від почату війни поліцейські Донеччини затримали близько 800 порушників комендантської години. Кожен громадян пройшов ретельну перевірку, серед порушників було викрито близько 20 осіб, причетних до скоєння ряду кримінальних правопорушень.

Під час вчорашнього патрулювання правоохоронці затримали двох наркоділків. Також було викрито члена диверсійної групи та чоловіка, який поширював в соцмережі відео розміщення техніки ЗСУ, за що загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил комендантського години: забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів. Обов’язково майте при собі паспорт.

Відділ комунікації поліції Донецької області