Слово животворить

Опубликовано Berezin - Mar 05

Сьогодні у сквері Театральному зібралися представники практично всіх релігійних конфесій нашої громади, щоб разом провести молебень за перемогу нашої зброї, за те, щоб рашисти пішли з нашої землі, щоб перестали вбивати дітей та стариків, щоб наступив мир на нашій Богом даній українській землі.

Це Православна церква України, Українська греко-католицька церква, Українська церква християн євангелійської віри «Нове життя», Церва Господа Ісуса Христа, Церква «Живе джерело» та інші.

З Торецьку приїхали пастирі Церкви «Бож’я благодать». Імам місцевої громади мусульман наприкінці також підтримав учасників молебня.

Української православної церкви Московського патріархату чомусь не було, хоча отримали запрошення від керівництва міста ( оголошення розміщено на сайті міськради).

Так склалося, що слова священнослужителів, які підсилював динамік слухали, не тільки десятки людей, що прийшли, але й сотні, що стояли попід двох банкоматів поряд з магазином «Єва» (Засядько).

А чути було що. Зараз слово воює і животворить. Ми, журналісти ніколи не зможемо знати таких слів, які підібрали релігійні служителі:

  • Коли біда – дитина біжить до матері і каже: «Мамо, рятуй мене!», але у нас, українців є небесна мати, яка родила сина Божого, спасителя світу, без якого немає спасіння. Хай сьогодні матір Божа розпростре над нами свій небесний омофор. Хай зупине ці кулі, ці гради. Нам важко, але ми діти Божі, а також Марії. Подаймося до неї, щоб серцем і душею випросити у її сина той ласки і миру. Єднаймося всі, бо боремося не з простим злом. А злом пекла, з безбожністю, зі злом гріха, ненависті. Боремося з тим, що нас хоче вбити. Знищити народ та Україну, всіх нас. Багато неправди та темряви навколо. Але єднаймося і любимо один одного. Хай Матір Божа з небес всіх нас благословить.

ДОПОМОЖЕ НАМ СИЛОЮ ІСУСА ХРИСТА ПОДОЛАТИ ЦЕ ГОРЕ!

  • Эту землю дал нам Господь, потому что ОН дает пределы и время обитания каждого народа. Сейчас мы этот народ на этой земле. Поэтому Бог слышит молитвы народа, которому дал ЭТУ землю. Поэтому давайте молиться, чтобы Бог совершил ту работу, которую не может совершить человек… Бог ненавидит убийства. Первый человекоубийца – это дьявол, сатана. Это его планы – убивать! Россия пришла, чтобы убивать людей. Поэтому задача нас – священников, духовных воинов, воинов Христа, молиться за мир, потому что он от Бога, а война не от Бога.
  • Люди не знаходять часу, щоб помолитися, а знаходять, щоб сваритися, лаятися, займатися недобрими справами, а на Бога не знаходять часу. І невже треба дочекатися того, щоб гради біли по нашій землі, щоб люди почали молитися. Нас тут небагато, ми молимося, бо Христос сказав: «Там де двоє-троє зберуться в моє ім’я, там я – посеред них!». Нас більше і ми молимося за всіх, хто побоявся сюди прийти, хто слухає нас в черзі у банкомат. Так, їм дуже потрібні гроші. Але нам всім вони потрібні, всім треба їсти. Але, в першу чергу треба звернутися до Бога і каятися у своїх гріхах. Помиляється той, хто думає, що йому ні в чому каятися. Бог сказав – всі згрішили і позбавлені божої слави. І ми сьогодні каємося і просимо прощення за всіх людей. Прощення для нашої землі. Прости нас Господі, що звертаємося до тебе, коли у нас горе, біда, війна, а не повсякчас.

Все буде добре. Господь з нами і він нас прощає та дає нам Любов. Просту. Один до одного. Простягніть один одному руку і нам стане краще. Хай сила духу Божого перебуває у всіх нас. Як боже благословення. Хай воно скріпить всіх нас, додасть радості, оптимізму, віри у перемогу та мир…