Фінал тарифної катавасії - 9 грн за проїзд!

Опубликовано Berezin - Dec 28

Щойно закінчилося засідання виконавчого комітету міської ради. 

Нарешті керівництво громади спромоглося прийняти рішення (див.нижче)- скільки буде коштувати проїзд у міському транспорті.

Ви не повірете, але це 9 гривен!!!

Нагадаємо, що це вже четвертий варівант, який обговорюється, навіть приймається виконкомом та громадськими слуханнями. Про це йде з серпня місяця, коли на сайті міськради з'явилося оголошення про винесення на обговорення проекту регуляторого акту по переходу на проїзд по 8 грн. По цьому пройшли громадські обговорення і вони, разом з О.Азаровим прийняли 8 гривен.

Але якось після цього всі пішли на по пляну, та знову вивісили проект регуляторного акту, тепер на 10 грн.

Також були проведені громадські слухання і прийняти 10 грн.

Але знову щось не склалося. 

І на виконкому прийняли рішення про 8.50 грн, але з погодженням на сесії міськради.

Абсолютно випадково (не вистачило 1 голоса) на минулому тижні сесія прокотила це рішення.

І ось, нарешті, сьогодні виконком приймає остаточне (???) рішення - їздити будемо по 9 грн.

Охренеть, як задьоргали людей!

Зараз в "Провінцію" виконкомом передасть оголошення про прийняття цьго рішення, завтра воно появиться у друкованій газеті.

Тобто вже завтра водії будуть мати право брати за проїзд 9 грн.

Ми готуємо розлогі інтервью і різні думки з цього приводу у газеті.

Номер вийде бомбівський, справжній новорічний!

Хотілося б отримати вашу думку з приводу такої "таріфної катавасії".

==================================================================

КОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 28.12.2021 533

Про встановлення вартості проїзду в міських

автобусах загального користування

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, частинами 5,6 статті 59 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами), статтями 7,10 Закону України від 05.04.2001 № 2344-III «Про автомобільний транспорт» (із змінами), Законом України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» (із змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» ( із змінами), наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» ( із змінами), розглянувши звернення перевізників усіх форм власності від 16.09.2021,з урахуванням громадських слухань, з метою приведення у відповідність тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міських автобусах загального користування, враховуючи економічно обґрунтовані витрати та зростання вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин з ремонту автобусів виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити вартість проїзду в міських та приміських автобусах загального користування на маршрутах №№ 1, 2, Б, 9, 15, 6/7, 6/8, 5А, 5Б, 51, 12, 21, дачі: Урожай, «Строитель», «Росинка» – 9,00 грн.

2. Начальнику управління комунального господарства Олегу ШУЙСЬКОМУ інформувати населення Костянтинівської міської територіальної громади про збільшення вартості проїзду шляхом публікації у засобах масової інформації не пізніш, як у десятиденний строк після прийняття цього рішення.

3. Це рішення набирає чинності з моменту опублікування в друкованих засобах масової інформації.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 21.11.2018 № 374 «Про встановлення вартості проїзду в міських автобусах загального користування» та від 22.12.2021 № 521 «Про встановлення вартості проїзду в міських автобусах загального користування».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ігоря ГОРЕЛОВА.

Міський голова Олег АЗАРОВ