Захід по комунікації починається з поганої комунікації

Опубликовано Berezin - Sep 23

Щойно на сайті міськради з'явилося це оголошення: "В рамках підписаного Меморандуму за грантом «Добрі сусіди-одна країна» в рамках Проєкту USAID «Демократичне самоврядування у Східній Україні» розпочато роботу, щодо реалізації комунікаційної кампанії «Від ОСББ до креативного простору твого міста».

Запрошуємо активних співвласників багатоквартирних будинків та ініціативні групи міста Костянтинівки на Стратегічну сесію, що має на меті обговорення ідей стосовно креативного перетворення об’єктів міської інфраструктури та створення електронного каталогу урбаністичних, арт- та дизайн-рішень, реалізація яких поступово приведе до перетворення міста в унікальний урбаністичний артоб`єкт.
Засідання робочої групи та активістів відбудеться 28 вересня 2021 року о14:00 у будинку виконавчого комітету міської ради за адресою: м.Костянтинівка, вул. Олекси Тихого, 260, кабінет 406, 4 поверх.

У зв'язку з карантином кількість учасників обмежена. Про наміри прийняти участь у заході просимо повідомити заздалегідь до 15-00 27.09.2021р. за телефоном 062724-03-98"

Зверніть увагу - людей запрошують на захід "щодо реалізації кампанії по комунікації".

І організатори вважають, що "кинути" міський телефон бажаючим записатися на участь - це нормально?!

Щось ніяк не можуть ці організатори та керівники Проєкту USAID «Демократичне самоврядування у Східній Україні» за грантом «Добрі сусіди-одна країна» працювати з ОСББ та населенням на рівних.

На першу зустріч поставили питну воду тільки біля себе, а зараз така "комунікація".

Може давайте їм проведемо тренінг - Як поважати людей, за рахунок яких ви отримуєте гроші?

Хоча редакція "Провінції" ще залишила міські телефони, ми запишемося тільки коли в цьому оголошенні з'явиться мобільний.