У Костянтинівці поліцейські викрили чоловіка, причетного до вбивства знайомого

Опубликовано admin - Jun 11

Під час сварки чоловік спричинив ножове поранення своєму опоненту, від чого останній помер. Фігурант не встиг втекти адже був помічений слідчо-оперативною групою, яка проїжджала неподалік.

8 червня о 18.40 слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 Краматорського РУП проїжджала по вулиці О. Тихого в м. Костянтинівка. Оперативний співробітник звернув увагу, що на дорогу вибіг чоловік з ножем у руках. Поліцейський наздогнав озброєного перехожого, як з’ясувалося, він поранив підчас сутички свого товариша.

Наразі слідство встановило, що 8 червня о 18.30 троє чоловіків біля магазину по вулиці О. Тихого вживали спиртні напої. Між ними на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виникла сварка. 32-річний чоловік дістав ножа та поранив свого знайомого, натомість інший вихопив ножа у свого опонента та спричинив йому ножове поранення від якого останній помер у лікарні.

За даним фактом поліцією під процесуальним керівництвом окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Краматорське районне управління поліції Донецької області