Костянтинівський undeground festival — The MostFest must go on! (a lot of photos & video)

Опубликовано admin - Jun 21

Костянтинівський underground-фестиваль у вигляді арт-промислового The MostFest став іще кручє! Після дворічної перерви, цьогоріч він дуже вразив організацією та програмою. От скажіть, як потрапити за нещасні 200 гривень на концерт гурту ТНМК та інших крутих молодих гуртів та виконавців, та щоб не тягти свою дупу десь у Харків, Дніпро або Київ? Все дуже просто — треба бути більш активним, слідкувати за інформпростором, та, врешті-решт, сходити на MostFest! Та на додачу отримати купу позитиву, духовного заряду та душевного очищення.

Нагадаємо, це вже третій фестиваль. Перелік гуртів, які взяли участь у заході, ми публікували у минулому випуску Провінції — це дуже класні гурти та виконавці, які качали публіку і яких дуже приємно було слухати й бачити. І це дуже здорово, бо розвиток саме української музики та культури, дає поштовх до розвитку суспільства і країни в цілому.

Але ж, родзинкою нинішнього фестивалю все таки був Танок на майдані Конґо (Конґо — це площа в Новому Орлеані, яка вважається меккою хіп-хоп культури)! Ось тут і вкрадається думка — а кого наступного разу наші DRUZI заангажують на костянтинівський MostFest (пишіть у коментарях)?.. Невже Пирятин? :)

Крім того, дуже порадував виступ військового оркестру 10-ї гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, яких в програмі фесту й не було. Взагалі жива музика то супер, а ще духова... Хлопці відіграли на вищому рівні! Велика подяка вам, наші захисники!

Повний репортаж читайте у паперовій Провінції вже у середу!

Відео-звіт - на каналі газети "Провінція". Підписуємось!

Comments