В лікарнях Костянтинівки — нове поповнення лікарів

Опубликовано moderator - Aug 18

Згідно наказу Департаменту охорони здоров’я Дон ОДА наша Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування є базою стажування лікарів-інтернів, для чого має висококваліфіковані медичні кадри, оснащення сучасним обладнанням, спроможність надавати висококваліфіковану та спеціалізовану лікувально-профілактичну допомогу, наявність в своєму складі структурних лікувально-діагностичних підрозділів, підготовка в яких передбачена програмами інтернатури.

2 серпня до роботи з хворими включились 2 випускника ДНМУ: лікарі-інтерни за спеціальностями «Хірургія» та «Внутрішні хвороби». У найближчий час будуть зараховані ще 2 лікаря-інтерна за спец. «Хірургія» та «Ортопедія і травматологія».

Так як КНП «БЛІЛ КМР» ще й є базою стажування лікарів для КНП «Інфекційна лікарня м. Костянтинівка», до штату нашої лікарні зараховані також 2 інтерна, які після закінчення інтернатури продовжуть працювати в інфекційній лікарні, за спеціальностями «Анестезіологія та інтенсивна терапія», «Радіологія».

На теперешній час в лікарні вже проходять інтернатуру 8 лікарів, зі спеціальності «Хірургія»,  «Радіологія», «Неврологія», «Ортопедія і травматологія», «Акушерство та гінекологія», «Дитяча анестезіологія».

КНП “БЛІЛ КМР”.