В Костянтинівці відкрився новітній “Центр вакцинації” проти коронавірусу

Опубликовано moderator - Aug 18

З цього  понеділка, 9 серпня, розпочав свою роботу «Центр вакцинації» проти COVID-19 . Працює він  у приміщенні Центральної міської публічної бібліотеки за адресою: м.Костянтинівка, бульвар Космонавтів ,11.

За інформацією директора Костянтинівського ЦПМСД Тетяни Шишимаревої, новітній Центр вакцінації  відкрився додатково до існуючих у громаді  8 пунктах  вакцінації проти ковиду і мобільної бригади.

Графік роботи: з 9-00 до 12-00 щоденно. Вихідний — неділя. Контактний номер телефону:+380505028255.

Центр працює з вакциною CORONAVAC, без попереднього запису  та якихось попередніх умов.  Щоб отримати  вакцину  достатньо просто вільно завітати до Центру  у відповідний час,  при собі  необхідно мати лише  паспорт, ІНН та телефон.

- З китайским CORONAVACом  Центр працює тому що він має зручну однодозну “розфасовку”, - пояснює Тетяна Іванівна. - Чим і обумовлено такий “вільний режим” відвідування Центру.  На Пфайзер, як відомо, сформований перелік очікування, там число тих, хто бажає отримати вакцину,  зараз повинно бути кратно шести.

Наскільки новий “Центр вакінації” набуде популярності у мешканців громади — покаже час. 

Але поки що наші медики  нарікають, що однією з найменших груп громадян які вакцінувалися,  є педагоги.  На сьогодні добровільне щеплення від ковіду пройшли лише близько 18 відсотків вчителів та вихователів громади.

Власн. інф.