В громаді — поповнення сімейних докторів, та новій графік роботи кабінету невідкладної меддопомоги

Опубликовано moderator - Feb 14

Костянтинівський Центр первинної медико-санітарної допомоги повідомляє, що до колективу центра приєдналася лікар загальної практики сімейної медицини - сімейний лікар вищої категорії, заслужений лікар України Тетяна Миколаївна Смоляк.

В практичному “арсеналі” Тетяни Миколаївни, окрім знань, ще й великий досвід, - понад 36 років лікарського стажу. Вона обійняла посаду завідувачки амбулаторії №6, що у Новодмитрівці, де й буде вести прийом пацієнтів. Всіх хто бажає, Центр запрошує до амбулаторії для укладання з нею декларації. Тел. амбулаторії (06272) 9-73-63.

З першого лютого інший лікар загальної практики — Наталя Володимирівна Галущак буде вести прийом в амбулаторії №1, по пр-ту Ломономова, 161, каб. 24 (2-й поверх).

На даний час триває укладання декларацій з доктором, зробити це можна щоденно, на першому поверсі амбулаторії, з 9 до 15 годин.

Запис на прийом — через телефон контакт-центру 095 588 73 72.

Ще одна новина в режимі роботи первинної медицини:

з 4 лютого кабінет ПМД (кабінет №8 первинної медичної допомоги), що розташований в амбулаторії №1 по пр-ту Ломоносова, 161, змінив графік своєї роботи і відтепер працює по буднях з 6.00 до 19.00, а по вихідних та святкових — надають невідкладну медичну допомогу, виконують огляд пацієнтів й медичні процедури, та займаються питанням констатації смерті як в робочий, так і поза робочим часом амбулаторії.

Власн. інф.