Традиції «КОЛОСУ» перемагати нерушні!  

Опубликовано moderator - May 31

22 травня в м.Торецьк була проведена календарна гра Чемпіонату Донецької області з футболу серед команд 2008-2009 г.р. та 2010-2011 р.н. ДЮФК "Шахтар" м. Торецьк - ДЮСШ "Колос" м. Костянтинівка.

Дві впевнені перемоги “Колоса” - старші 5-0 та молодші 6-1!!!

Перед виїздом були побоювання, так як на цьому тижні вже третій матч, щоб хлопці встановилися в фізичному та емоційному стані. Але, як показала гра, обидва склади грали з бажанням і тримали непоганий темп. За всіма показниками були сильніше суперника.

А до цього, 20 травня, "Колос" на своєму Костянтинівському стадіоні «Рекорд» приймав сильну та фінансово забезпечену Футбольну академію ФК «Авангард» м. Краматорськ. Старша група - 4-0. Молодша група - 1-0. Гра між лідерами групи закінчується переконливою перемогою “Колоса”.

По старшій групі “Колос” домінував з початку зустрічі. Вдалося забити два швидких голи, а в кінцівці першого тайму рахунок став 3-0. Другий тайм грали по рахунку, від оборони, в кінцівці вдалося поставити крапку 4-0.

По молодшій групі вдалося відкрити рахунок в середині першого тайму, далі суперник повністю домінував, але “Колос” самовіддано оборонявся.

Вдалося відстояти перемогу 1-0.

Дякуємо за підтримку жителів громади, які прийшли на стадіон «Рекорд», щоб підтримати Костянтинівський футбол.

Від НАСІННЯ до Колоса виростимо КОМАНДУ Разом.

Залишається ще один пропущений матч в групі і далі готуємося до фіналів. Вітаємо всіх з перемогами!

КЗ ДЮСШ "КОЛОС" Костянтинівської міськради та ГО КМО ВФСТ "КОЛОС".