Спортивні досягнення наших костянтинівців

Опубликовано moderator - Feb 07

29 січня на базі 13 школи пройшов Чемпіонат Донецької області з традиційного карате-до серед юнаків та юніорів - метою якого є розвиток та популяризація традиційного карате серед населення; підвищення спортивної майстерності юних спортсменів; пропаганда здорового способу життя серед населення.

Організаторами змагань виступили: Донецька обласна асоціація традиційного карате - в особі Пеняшкіна Костянтина, та СКТК «Хедоді» - в особі Гончаренко Олександра.

Попри бажання завоювати нагороди, каратисти ставлять собі за мету відпрацювати навички, здобуті на тренуваннях. Спробували свої сили у змаганнях як наймолодщі, так і більш досвідчені спортсмени з Костянтинівки, Іллінівської ОТГ, Бахмута, Слов'янська та с.Олександро-Калинове.

Щиро дякуємо всім викладачам СКТК "Хедоді": Пеняшкіним Костянтину, Валерії, Олександру, Шаряку Олексію та Гончаренко Олександру за якісну, професійну підготовку, індивідуальний підхід до кожної дитини.

***

З 24 по 30 січня в м.Дніпро пройшов Всеукраїнський турнір з боксу "Кубок Дніпра -2022"

В змаганнях взяли участь більш ніж 170 спортсменів з 11 областей України. Вихованці Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу, під керівництвом тренера Дениса Харькіна, привезли: ЗОЛОТО - Безуглов Богдан, СРІБЛО - Безверхня Єлизавета, БРОНЗУ - Фірсенко Ельвіра - вихованка тренера Ковальова Володимира Сергійовича, та п'яте місце посів Мухтаров Юсуф.

Вітаємо спортсменів та тренерів!

***

Талановиті студенти + ентузіазм тренера + величезна, самовіддана праця = відмінний результат. Молодці!

Вітаємо команду дівчат з КМФК (медичний коледж), за зайняте 1 місце у 8-му обласному турнірі з баскетболу 3х3 серед коледжів Донецької області - пам'яті керівника фізичного виховання БМФК Каркача Станіслава Миколайовича.