Проведено перший турнір нашої громади по футболу

Опубликовано admin - Jul 13

26 червня вперше в історії нашій нової громади на стадіоні "Рекорд" (колишній "Автоскло") було проведено футбольний турнір на визначення найсильнішої команди міської територіальної громади серед дорослого населення.

Турнір був відкритий, тому окрім наших команд — СК "Білогор" (Білокузьминівка) та МК "Фортуна" (Костянтинівка), грали також аматори шкіряного м'яча з Дружківки, Часів Яру та Іллінівці.

Присутній на відкритті змагання мер О.Азаров привітав спортсменів, назвав цю подію історичною, яка відбувається на відомому історичному спортивному місці - де колись був найбільший стадіон у місті. "Хай ваша перемога буде одна на всіх! Одна на нашу славну Україну, Донеччину!", - сказав Олег Анатолійович.

Переможцем стала команда Часів Яру, яка у фіналі виграла у Іллінівці - 3:1.

Головне - давайте підтримаємо ідею проведення повноцінного чемпіонату Костянтинівської громади. Та будемо шукати спонсорів та меценатів для цього.

Турнир було організовано товариством "Колос", Управлінням культури, молоді та спорту міськради та присвячено ювілею Конституції України та Дню молоді.

В.Березін