Колос повертається з моря без поразок і з медалями

Опубликовано moderator - Aug 18

З 20 по 24 липня в м. Скадовськ Херсонської області проходив фінальний етап Всеукраїнських змагань ГО «ВФСТ «Колос» Кубок «Золотий колос України» з футболу серед команд вікової групи U-10 та молодше. Донецьку область на цих змаганнях представляли вихованці ДЮСШ «Колос» Костянтинівської районної ради.

Хлопці цієї вікової групи вперше поїхали на подібні змагання. Команда готувалася протягом року, велике позитивне значення зіграли зимові тренування на великому полі, де заклали фундамент фізичної підготовки. Зіграли ряд контрольних ігор, де від гри до гри команда додавала і з’являвся малюнок. Головне що все досягалося працею і хлопці старалися. Та й сама поїздка була не простою, через форс-мажорну ситуацію виїхали на добу пізніше, але як то кажуть, любов до справи перемогла.

В першій грі здобули перемогу над представниками Вінницької області 2-1. Потім по черзі обіграли представників Дніпропетровської області 4-0, Миколаївської 6-0, господарів зі Скадовська 1-0. Посіли перше місце в групі (стовідсотковий результат різниця м’ячів 13-1). На черзі півфінал, суперник з Чернівецької області. Рівна гра, суперник був сильніший в технічній підготовці і за підбором виконавців, ми брали фізичною підготовкою і дисципліною. В результаті 0-0. Серія пенальті. Тільки на восьмому ударі, фортуна посміхнулася супернику, як то кажуть, удачу потрібно заслужити. Чи не програвши не однієї гри в основний час, ми граємо за 3 місце з представником Вінницької області.

Після першого тайму нічия, в другому таймі зіграла роль більш краща фізична підготовка наших хлопців і ми дотиснули 3-0, перемога. Віримо в краще. Працюємо далі.

Дякуємо всім за гру та підтримку!

КП ДЮСШ «Колос» Костянтинівської міськради.

P.S. Директору та тренеру ДЮСШ «Колос» Жаркову Ігорю скорішого одужання!