КДЮСШ не завадить своя зароблена копійка

Опубликовано moderator - Jan 31

Костянтинівська Комплексна дитяча та юнацька спортивна школа змінює свій статут. Рішення щодо цього буде прийматися на черговій, 22 сесії міської ради, яка запланована на 27 січня.

Переживши у минулому році злиття двох спортивних шкіл — районної та міської, під час утворення нової міської об'єднаної територіальної громади, КДЮСШ приводить свій головний документ, по якому працює, до відповідності новим реаліям, та планує ввести до нього нові види діяльності.

Так, тепер, якщо новий статут погодять депутати, КДЮСШ отримає право організовувати платні послуги. Наприклад, проводити власні фізкультурно-спортивні та спортивно-видовищні заходи, реалізовувати абонементи на їх відвідування. Проводити групові та індивідуальні фізкультурні і спортивні заняття, теж згідно абонементам та квиткам. А ще - надавати спортивні споруди для проведення спортивних та видовищних заходів та занять фізкультурою та спортом. Організовувати спортивно-оздоровчі табори. Організовувати проведення навчання та підвищення кваліфікації фахівців з питань фізкультури і спорту. А також ввести надання послуг з прокату спортивного спорядження, інвентарю і автомобілю для перевезення команд та спортивного спорядження тощо.

Директор спортивної школи Денис Вепренцов інші пункти платних послуг на депутатських комісіях зачитувати не став, помітивши, що наша громада поки що не має на них достатньо грошей. І до статуту школи включили на майбутнє всі 12 пунктів, які містить розпорядження КМУ, що дозволяє включати платні послуги до статутів бюджетних ДЮСШ.

Тепер схвалити введення в статут платних послуг Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи повинні депутати міськради.

Власн. інф.