Єва Єриш стала чемпіонкою України з боксу!

Опубликовано moderator - Mar 21

З 6 по 11 лютого в м.Рівне відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок (еліта, молодь, юніорки, дівчата). Всього до Рівного з`їхалися позмагатися 22 команди - це 241 учасниця з усієї України.

В складі команди із Донецької області наше місто представляла і вихованка Костянтинівської федерації боксу і кікбоксингу Єва Єриш. Незважаючи на перший досвід в змаганнях такого високого рівня, в фінальном двобої наша спортсменка здобула переконливу перемогу та стала чемпіонкою України з боксу.

За місяць з 5 по 11 березня у м.Надвірна (Івано-Франківська обл.) проходив ІІІ міжнародний боксерський турнір серед жінок «Кубок Карпат». Загалом участь у змаганнях прийняли 140 учасниць із України, Казахстану, Туреччини.

Представниця нашого міста Єва Єриш зайняла І місце у своїй ваговій категорії, яка в усіх своїх двобоях одержала дострокові перемоги.

Чемпионат Украины, Ровно

За підсумкaми цих чeмпіонатів сформовaна збірнa крaїни для виcтупів на cвітовій та європейській першостяx. Отже попереду нашу спортсменку чекають два навчально-тренувальних збори в складі збірної України та Чемпіонат Європи з боксу, що розпочнеться 21 травня в Болгарії.

Паралельно цим змаганням 9-11 березня в м.Черкаси проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих. Федерацію боксу і кікбоксингу м.Костянтинівка представляли Машарипов Ш. та Абдулаєв Н. Машарипов Шохрух здобув 2 срібних медалі в двох розділах, Абдулаєв Ніджат завоював бронзову нагороду в абсолютній ваговій категорії. За результатами змагань обом спортсменам присвоєно звання кандидатів в майстри спорту України з кікбоксингу.

Молодший склад федерації 11 березня прийняв участь у Відкритому Чемпіонаті м.Краматорськ з кікбоксингу. Золотарьов Ілля, Мухтаров Ібрагім та Мухтаров Юсуф здобули золоті нагороди в своїх вагових категоріях, Безуглов Богдан одержав срібло.

Незважаючи на нетривалий строк існування федерації, відсутність стабільної фінансової підтримки, наші вихованці отримують вражаючі результати на змаганнях всіх рівнів. І станом на сьогодні Костянтинівка відома всій Україні як місто чемпіонів.

Вітаємо всіх спортсменів та тренерів з визначними результатами та бажаємо наступних перемог!

Костянтинівська міська федерація боксу і кікбоксингу.