Призначення житлової субсидії - нові правила та способи отримання

Опубликовано moderator - May 10

З 1 травня 2021року призначення житлової субсидії на наступний період здійснюється лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Враховуючи обмежувальні заходи, встановлені Урядом для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, існує декілька способів подачі документів для оформлення житлової субсидії:

1 спосіб — заява та декларація можуть бути надіслані поштою на адресу управління: 85113 м.Костянтинівка вул..Громова ,14

2 спосіб — надіслані в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики).

Для оформлення субсидії онлайн треба 

1. Зайти на сайт Мінсоцполітики (https://www.msp.gov.ua) у рубрику «Е-Сервіси».

2. У рубриці «Е-Сервіси» обираємо « Субсидії».

3. Нас автоматично переводить на сайт (https://subsidii.mlsp.gov.ua/), де потрібно заповнити форму, а саме обрати один з трьох способів реєстрації/входу:

1) реєстрація або вхід за адресою електронної пошти(версія документу, яку потрібно буде підписати особисто в управлінні);

2) реєстрація або вхід з індетифікацією електронним цифровим підписом (подання та підписання документів подається виключно в електронному вигляді без необхідності відвідування управління);

3) реєстрація або вхід з індетифікацією BankID(подання та підписання документів подається виключно в електронному вигляді без необхідності відвідування управління).

4. Після успішного входу в систему буде здійснено перехід до заповнення електронних форм: заяву про призначення та надання житлової субсидії та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

5. Після заповнення всіх необхідних реквізитів необхідно перевірити та підтвердити правильність внесених даних, та подати документ.

3 спосіб – особисто надати документи до управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради.

Прийом в управлінні буде здійснюватися за попереднім записом. Здійснити запис на прийом документів для отримання житлової субсидії можливо за телефонами 0992717286, 0663495130, 0662536741. 

Також є можливість записатись самостійно через офіційний веб-сайт управління : http://utszn-konst.at.ua/ ,вкладка «Електронна черга для оформлення послуги в УСЗН» та на сайті Костянтинівської міської територіальної громади.

УСЗН м.Костянтинівка