У нас новий начальник поліції

Опубликовано moderator - Feb 07

Весь минулий тиждень поліція Донеччини займалася пертурбацією свого керівного складу. Наказом Головного управління національної поліції в Донецькій області були призначені нові начальники (чи виконуючи обов'язки начальників) відділу поліції №4 (Слов'янськ) Краматорського районного управління, відділу поліції №2 (Курахове) Покровського районного управління.

Для костянтинівців стало несподіванкою, що начальника нашого відділу поліції Миколу Матвієнко було призначено тимчасово виконуючим обов’язки начальника Покровського районного управління поліції.

Подання нового начальника Покровської районної поліції Миколи Матвієнка

Замість М.Матвієнка призначено виконуючим обов'язки начальника Костянтинівського відділу поліції №2 (Краматорського РУ) Ігоря Кулагіна, який керував поліцією Слов'янська.

Також за попередніми даними новий очільник наших поліціянтів, як і попередні, не збирається проводити інформаційні зустрічі з журналістами та громадськістю, які проводила поліція в Костянтинівці з 2015 по 2020 роки. Таким чином закриваючись і працюючи на зниження довіри до правоохоронців.

А питань багато.

Наприклад, чому знову у звіті за 2021 рік Костянтинівська поліція поставила неймовірну цифру в показнику: середній час прибуття поліції на місце події — 6 хвилин 30 секунд. Як таке можливо, якщо є факти, коли поліція не приїжджала на виклик більше доби?
А такий показник, як кількість скарг на працівників поліції взагалі відсутній?

Тобто мало сподівань, що з приходом нового начальника зменшиться кількість негативних матеріалів про наших правоохоронців в пресі та соціальних мережах.

За матеріалами сайтів національної поліції Донецької області.