У мера тепер є радник по комуналці

Опубликовано moderator - Aug 23

На черговій апаратній нараді, присвяченій роботі комунального господарства, яка відбулася в міськраді минулого вівторка, міський голова представив керівникам свого нового радника — Олега Шуйского.

Царина його порад торкатиметься проблем комунального господарства. По словам голови, на нового радника покладені функції допомоги чиновникам управління комунального господарства на час відсутності начальника УКХ Дмитра Заварзина. Голова громади так і сказав своєму “партхозактиву”: “Можете рахувати Олега Віталійовича виконувачем обов'язків керівника УКХ”.

Новий радник приступив до своїх обов'язків 20 липня і має визначитися з власним поглядом на проблематику комуналки громади та шляхами їх вирішення, але ще нічого не коментує: “Поки що розбираємось”.

Амбіційна задача для людини, яка раніше знайомою з комунальною цариною зі всією її “красою” не була, а працювала в комерційній та виробничій площині. Як стверджує Олег Віталійович, ініціатива піти в радники міського голови по комунальним питанням належить саме йому.

До речі, Олег Шуйский, по його зізнанню, працює радником на громадських засадах і заробітну платню за свої поради не отримує та поєднує свої нові обов'язки з депутатськими — він є депутатом Костянтинівської міської ради від політичної партії “Наш край”.

В. Данько