Хочете мати зелене місто — робіть його зеленим!

Опубликовано moderator - Apr 28

Ця світлина дуже символічна — представники учасників АТО, правоохоронців та закладів культури разом саджають зелені насадження біля Костянтинівського відділення поліції. І, дійсно, минулі вихідні стали, як ніколи реальним об’єднанням мешканців нашої громади під лозунгом акції “За чисте довкілля”, «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу» по програмі Green Planet в рамках проведення Всесвітнього Дня довкілля-2021.   

ГО "Костянтинівський Центр Учасників Бойових Дій та Волонтерів АТО" разом з ГО"Гайдамацький Простір", представниками Національної Поліції, співробітниками  Краєзнавчого музею, членами Громадської ради Костянтинівки завдяки підтримці Покровського лісгоспу поповнили ландшафт Правоберіжжя зеленими насадженнями.

Сквери та парки міста та сіл стали місцем докладання “зелених зусиль”.

Партійні структури теж не стояли осторонь — представники всіх партій, що увійшли до костянтинівського парламенту, теж “насвітилися” на заході по збереженню довкілля.  

Міський голова Олег Азаров запрошував до акції містян та сам активно долучився до весняного прибирання та висадки дерев.
Костянтинівська міська пожежна команда допомогла з водою для поливу.

Дехто продовжував висадку саджанців ввечері, використовуючи світло ліхтариків з мобільних телефонів.
Мешканці практично всіх старостинських округів Костянтинівської та Іллінівської громад також долучилась до акції з озеленення планети.

По інформації учасників акції.